APAN Cars Onmon

9 articole

Honda E este noul vehicul electric de la Honda

Honda E este noua maşină electrică de la Honda pentru mediul urban.
Mai mult

O NOUĂ GENERAȚIE JEEP WRANGLER

Icon-ul absolut din lumea SUV-urilor 4×4 primește o nouă generație.
Mai mult

NOUL JEEP RENEGADE 2019

Jeep Renegade este primul model Jeep care adoptă o familie nouă și inovatoare de motoare turbo pe benzină.
Mai mult

Honda Sports EV Concept – abordare retro cu propulsie electrică

La Salonul Auto de la Tokyo din această toamnă Honda a continuat pe linia prezentărilor de la Salonul Auto de la Frankfut cu un nou concept de inspiraţie retro şi propulsie electrică.
Mai mult

Jeep Yuntu, conceptul unui SUV cu trei rânduri de scaune și 9 ecrane la interior

Jeep a expuns conceptul Yuntu în cadrul Salonului Auto de la Shanghai. În acest moment, un posibil model de serie derivat din acest prototip nu trebuie exclus, dar ținem să vă anunțăm că aceasta ar urma să fie comercializat doar pe piața din China.
Mai mult

Noua Honda Civic vedeta salonului auto de la Geneva

Honda a dezvăluit noul Civic Hatchback Prototype cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Mașina este acum mai lungă, mai joasă și mai lată decât ultima generație de Civic-uri și vine cu faruri LED care includ și un mod de iluminare pe timp de zi.
Mai mult

Noul Fiat Tipo, câștigător al premiului “Autobest 2016”

Cea mai apreciată trăsătură a lui Fiat Tipo, în cadrul jurizării, a fost raportul calitate-preț, acesta fiind conceptul-cheie în jurul căruia a fost elaborată strategia noului compact Fiat. Fiat este singurul brand auto care a câștigat prestigiosul titlu Autobest de trei ori: în 2003 cu Panda, în 2008 cu Linea și astăzi, cu Tipo.
Mai mult

AutoItalia raportează creşteri semnificative pentru anul 2015

Auto Italia, importatorul mărcilor Jeep, Fiat, Fiat Professional, Lancia, Alfa Romeo, Maserati si Abarth, a încheiat anul 2015 cu un total de 4.449 unități livrate, în creștere cu 38% față de 2014.
Mai mult

Fiat Ducato desemnat Best Motorhome Base Vehicle - 2016

Fiat Ducato a fost desemnat „Best Motorhome Base Vehicle 2016” de publicația germană de specialitate “Promobil”, considerată a fi un barometru al trendurilor din sectorul motorhome de peste 25 de ani. Fiat Ducato a obținut voturile a peste 60% dintre cititorii revistei, pe locurile al doilea și al treilea clasându-se Mercedes Sprinter, respectiv Volkswagen Transporter T6.
Mai mult