APAN Cars Onmon

HR-V Hybrid

Lasă detaliile să te inspire
de la
35040.00
(TVA inclus)

Solicită oferta
Valeriu Cană Valeriu Cană
Consilier Vânzări
 +40 745237330
 valeriu.cana@apan.ro

Avem preţuri speciale pentru acest model!

Sumar


Noul HR-V oferă eficiență excepțională, dotări avansate de siguranță și tehnologie inovatoare, toate încorporate într-o formă îndrăzneață și elegantă inspirată de coupé, concepută pentru a spori spațiul interior și confortul.

Sistemul de propulsie e:HEV, oferă o experiență de condus unică folosind cele 3 moduri de condus: Electric Drive, Hybrid Drive și Engine Drive.

Cu rafinamente și îmbunătățiri subtile, noul HR-V îmbină liniile unui coupé cu spațiul practic și duritatea unui SUV, creând o mașină care poate ține pasul cu viaţa ta, oriunde te va duce. În plus, garda la sol de 188 mm și sistemul de asistență la coborâre (HDC) îți vor permite să te bucuri și de ieșirile în natură împreună cu familia.


Design interior


Fiecare element de design este dedicat obținerii unui sentiment de spațiu generos și aerisit care leagă pasagerii de lumea exterioară. Acest lucru începe cu ferestrele care sunt proiectate pentru a oferi vizibilitate excelentă spre exterior, ajutată și de panoul instrumentar orizontal și linia plată a capotei, pentru vizibilitate și confort suplimentare în timpul mersului.

Noul HR-V realizează o combinație convingătoare de stil SUV premium și spațiu excepțional datorită ambalării inteligente a componentelor de transmisie hibrid. Drept urmare, HR-V își păstrează spațiul interior de top, oferind confort maxim pentru patru adulți.
Datorită tehnologiei compacte, integrate a sistemului de propulsie Honda și a rezervorului poziționat central, noul HR-V păstrează scaunele versatile Magic Seats, care oferă posibilitatea de a le rabata pentru o podea perfect plană cât și de a ridica șezutul pentru a transporta obiecte înalte, în funcție de nevoile fiecăruia.


Design exterior


Dinamic și sportiv Noua generație HR-V oferă o imagine distinctă de SUV printr-un design compact inspirat de coupé. Noul model întruchipează filozofia de design minimalistă, curată și modernă a mărcii.


Design şi confort


Climatizare revoluționară

Spre deosebire de configurațiile tradiționale unde pasagerii de multe ori se simt inconfortabil din cauza fluxului de aer direct, noul sistem direcționează un flux subtil de-a lungul geamurilor laterale și a parbrizului, creând un vortex în lateralele și deasupra pasagerilor. Efectul acestor noi guri de aerisire creează un mediu mai confortabil.


Tehnologie


Honda Connect 9" - Mereu conectat
Noul HR-V vine complet echipat și gata de drum, datorită conexiunilor care se sincronizează perfect cu dispozitivele tale. De la Android Auto până la Wireless Apple CarPlay, nu vei simți lipsa melodiilor tale preferate și nu vei rata niciodată un mesaj primit în timpul deplasării.
Sistem multimedia Honda Connect 9" (Navi) ; Android Auto & Wireless Apple CarPlay ; Telephone Hands Free Bluetooth ; Cameră video pentru mers înapoi


Siguranţă


Honda SENSING este unul dintre cele mai avansate ansambluri de tehnologii de siguranţă disponibile și vine echipat standard pe toată gama Honda.


• Frânare în caz de coliziune (CMBS)

• Cruise Control Adaptiv (ACC)

• Menținere bandă circulație (LKAS)

• Recunoaștere semne circulație (TSR)

• Asistență părăsire carosabil (RDM)

• Avertizare unghi mort (BSI)

• Low Speed Follow & Low Speed Brake

• Monitorizare trafic - mers înapoi (CTM)


Galerie foto