APAN Cars Onmon

WRANGLER PHEV

Un simbol al stilului
de la
78500.00


Solicită oferta
Mihaela Gorovei Mihaela Gorovei
Consilier Vânzări
 +40 752002734
 mihaela.gorovei@apan.ro

Sumar


Noua eră a mobilității Jeep®

Jeep® Wrangler intră în lumea electrificării cu noua tehnologie 4xe Plug-in Hybrid. Legendara tracțiune integrală Jeep® se combină cu noua propulsie electrică pentru a oferi un nou concept de mobilitate și introduce, de asemenea, un ecosistem de servicii și soluții care evoluează lumea Jeep®.
Noul Wrangler plug-in Hybrid 4xe face față provocărilor zilnice cu o putere combinată de până la 380 CP și o accelerație de 0-100 km / h în 6,4 secunde. Electrificarea crește nivelul de performanță pentru Wrangler 4xe Plug-in Hybrid. Este mai puternic, asigură o capacitate remarcabilă la trecerea prin apa și rămâne fidel unui vehicul off-road fără compromisuri datorită cuplului maxim la turații mici.


Design interior


Interior conceput pentru aventură

Versatilitate, spațiu și confort, fără a uita stilul și personalitatea. Noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid are scaune încălzite din piele, spațiu generos pentru fiecare pasager și o varietate de compartimente de depozitare care pot fi închise și impermeabile, potrivite pentru aventuri în aer liber.

Rămâi concentrat la drum

Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid vine standard cu peste 65 de caracteristici de siguranță active și pasive. Sistemele de la bord oferă caracteristici pentru deplasarea în trafic, cum ar fi Adaptive Cruise Control și Forward Collision Warning + cu frânare automată. În plus, există sisteme concepute pentru aventuri off-road precum Selec Speed Control, ce controlează viteza în off-road pentru a vă permite să mențineți o călătorie constantă chiar și pe teren accidentat, noroios și pe pante abrupte.

Interior lavabil

Interiorul noului Jeep® Wrangler 4xe plug-in Hybrid este complet lavabil cu dopuri de scurgere pentru a permite drenarea apei.


Tehnologie


Sistem de infotainment Uconnect ™ NAV de 8,4”

Noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid vine standard cu sistemul de infotainment Uconnect ™ NAV de 8,4″, cu ecran tactil de generație a patra, punând la îndemână toate noile caracteristici de conectivitate furnizate de Uconnect Services*.
Controlul puterii noului Jeep® Wrangler 4xe este și mai ușor cu noul grup de instrumente digitale de 7”. Interfața este complet personalizabilă și arată toți parametrii de conducere, cum ar fi starea bateriei, durata de viață rămasă a bateriei și nivelurile de încărcare.

Aplicația Jeep® cu My Remote

Comunicați de la distanță cu noul Wrangler 4xe prin intermediul aplicației Jeep®. Puteți găsi cele mai apropiate stații de încărcare, puteți primi avertismente de conducere cu parametri presetați (cum ar fi depășirea vitezei maxime setate) și puteți vizualiza de la distanță poziția vehiculului.

GO 4XE LIVE APP

Noua aplicație GO 4xe compară vehiculele termice tradiționale cu noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid. Acesta analizează obiceiurile de conducere și urmărește același traseu pentru a compara consumul de energie, costurile de funcționare și emisiile produse.


Performanţe


Noul EasyWallbox

Noul easyWallbox, disponibil opțional, este dispozitivul inteligent care reduce timpul de încărcare la mai puțin de 3 ore. EasyWallbox este capabil să detecteze absorbția de energie a casei dvs. și să adapteze puterea de încărcare pentru a preveni întreruperile. De asemenea, stochează istoricul dvs. de încărcare, prezicând vârfurile obișnuite pentru a vă optimiza încărcarea.
Noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid este capabil să se reîncarce chiar și în timp ce conduceți.
Datorită funcționalității e-Coasting, este posibilă transformarea energiei cinetice produse în timpul frânării, decelerării în energie gata de utilizare.