APAN Cars Onmon

JAZZ Hybrid

Small hybrid citycar
de la
23850.00
(TVA inclus)

Solicită oferta
Mihaela Gorovei Mihaela Gorovei
Consilier Vânzări
 +40 752002734
 mihaela.gorovei@apan.ro

Sumar


Small hybrid citycar

Noua formă a caroseriei Honda Jazz emană stil şi rafinament, cu un look mai cizelat şi dinamic. Noua gamă Jazz a sosit cu un sistem hibrid avansat e:HEV și un aspect dinamic și modern. Spațioasă la interior și compactă la exterior, este cu adevărat mașina completă și inteligentă. Culorile disponibile îţi oferă o experienţă autentică Honda Jazz, într-un mod care ţi se potriveşte.


Design interior


Spațiul este extrem de important pentru inginerii de la Honda, tocmai de aceea Jazz este singurul model din gama sa, care are în echiparea standard Magic Seats, sistemul ce permite rabatarea facilă și versatilă a banchetei din spate.Airbag-urile de tip cortină se găsesc în echiparea standard, alături de airbag-urile frontale și laterale. Pasagerii se vor simți liniștiți în interiorul unui automobil care a obținut 5 stele din 5 posibile la testele de siguranță EuroNCAP.

Design exterior


Blocurile optice angulare și prizele de aer generoase oferă lui Honda Jazz o notă de modernism, lucru apreciat atât de posesor cât și de ceilalți parteneri la trafic.Proiectată după ultimele standarde în materie de design, Jazz are o formă aerodinamică pentru ca automobilul să întâmpine o rezistență cât mai mică din partea aerului în timpul deplasării.

Accesorii


Suportul pentru tabletă atașat de tetiere oferă posibilitatea pasagerilor din spate să vizioneze filme pe întreaga durată a călătoriei.Creată după forma portbagajului, tava impermeabilă cu elemente despărțitoare protejează împotriva murdăriei și a zgârieturilor.

Tehnologie


Performanță prin tehnologia noastră de nouă generație e:HEV Hybrid oferă o experiență dinamică, electrificată, oferind noii game Jazz performanțe ridicate și consum și emisii reduse. Această tehnologie avansată face ca noul Jazz să fie mai relevant decât oricând.Conectat la lumea ta Noul Jazz se conectează perfect la lumea ta cu cea mai recentă tehnologie de infotainment, Honda Connect, ce dispune de un ecran tactil de 9 ” cu interfață familiară, compatibil APPLE CarPlay® (wireless) și ANDROID AUTO™. Display touchscreen 9" APPLE CarPlay® - Wireless ANDROID AUTO™ Bluetooth Hands Free

Galerie foto