APAN Cars Onmon

GLADIATOR

Experimentează libertatea
de la
71740.00
(TVA inclus)

Solicită oferta
Mihaela Gorovei Mihaela Gorovei
Consilier Vânzări
 +40 752002734
 mihaela.gorovei@apan.ro

Sumar


Ediţia de lansare Gladiator

Ediţia de lansare Gladiator este un model de ediţie limitată pentru aceia care doresc să se bucure de beneficiile maxime oferite de Jeep®. Exteriorul este prevăzut cu insignă exclusivistă, jante din aliaj de 18”, plafon metalic şi apărători vopsite în culoarea caroseriei iar platforma de încărcare este protejată de un strat anti-zgârieturi şi rezistent la şocuri şi de o husă din pânză. Interiorul este îmbrăcat în piele neagră de înaltă calitate şi are scaune încălzite. Partea din faţă a autovehiculului este completată de un difuzor wireless Alpine şi cele mai bune sisteme de siguranţă, precum cameră orientată spre direcţia de mers şi sistem Cruise Control adaptativ.

Personalizare maximă

Modelul Jeep® Gladiator vă oferă o adevărată experienţă în aer liber. Diferitele combinaţii ale parbrizului şi ale acoperişului vă permit să alegeţi din trei configuraţii: plafon metalic (hard top) cu trei panouri, plafon din material textil (soft top) şi varianta fără acoperiş. Bucuraţi-vă de libertate maximă la fiecare drum, în fiecare anotimp.


Design interior


Mai mult spaţiu şi mai multă utilitate

Interiorul modelului Gladiator este conceput pentru a oferi mai mult spaţiu şi cel mai înalt nivel de confort. Toate acestea într-un stil inconfundabil al celor de la Jeep®. Profitaţi din plin de un interior complet lavabil, volan şi scaune încălzite şi două spaţii mari de depozitare: unul sub scaunul din spate şi celălalt în spatele spătarului scaunului din spate.


Design exterior


Accesorii Mopar®

Mopar® oferă o gamă de accesorii potrivite pentru cele mai dinamice stiluri de viaţă, precum bare de suport pentru platforma de încărcare şi sisteme de gestionare a încărcăturii precum sistem sertar, suport pentru bicicletă, suport pentru kayak, suport pentru placa de surf sau suport pentru skiuri.


Tehnologie


Difuzor wireless Alpine

Modelul Gladiator este echipat cu difuzor wireless Alpine. Situat în spatele scaunului din spate, difuzorul wireless Alpine se poate scoate cu uşurinţă, având astfel libertatea de a vă bucura de muzica preferată oriunde doriţi. De asemenea, îl puteţi conecta la alte difuzoare wireless Alpine pentru un efect stereo. În plus, difuzorul poate fi utilizat şi ca baterie externă având astfel posibilitatea de vă încărca dispozitivele prin USB.

Servicii Uconnect™

Sistemul de info-divertisment este conceput să funcţioneze fără probleme cu Serviciile Uconnect™ care vă permit să comunicaţi cu autovehiculul dumneavoastră de la distanţă prin smartphone/smartwatch.

Apple CarPlay

Permite utilizatorilor de iPhone acces la hărţile Apple, mesaje, telefon şi Apple Music cu ajutorul comenzilor vocale Siri.

Android Auto™

Vă oferă acces facil şi sigur la comenzi vocale, hărţi Google şi Google Play Music prin intermediul comenzilor de pe volan care vă permit să navigaţi pe ecranul tactil al sistemului Uconnect ™. Cu ajutorul acestei funcţii simple de navigare şi comenzi vocale veţi ajunge la destinaţie în siguranţă fără a fi distras de la drum.


Performanţe


Unul dintre punctele forte ale autovehiculului este motorul diesel 3.0L V6 Multijet cu o putere de 264 CP, care oferă performanţă de primă clasă.
Cuplul incredibil de 600 Nm este atins la doar 1.400 rpm. Şi să nu uităm de renumitul Jeep® 4×4 care funcţionează în armonie perfectă cu transmisia automată cu 8 trepte.


Siguranţă


Modelul Gladiator are peste 65 de sisteme de siguranţă active şi pasive.
Acestea includ sistemul de monitorizare şi avertizare a unghiului mort (Blind Spot Monitoring), sistemul Cruise Control adaptativ care adaptează viteza la autovehiculul din faţă, sistemul de avertizare a coliziunii frontale care vă avertizează cu privire la obstacolele din calea dumneavoastră şi sistemul de comutare automată între faza lungă şi faza scurtă care ajustează intensitatea luminii în funcţie de lumina ambientală.

Cameră integrată pentru off-road

Modelul Gladiator poate ajunge pe culmi nemaivăzute datorită tehnologiilor care vă însoţesc în orice călătorie. Cu ajutorul camerei frontale vă sunt afişate pe ecran imagini HD ale drumului pe care vă deplasaţi, având astfel o imagine completă a traseului şi posibilitatea de a evita gropile sau obstacolele. Camera este prevăzută cu funcţie de auto-curăţare pentru a asigura vizibilitate maximă în orice moment. Camera este utilă pentru toate tipurile de drumuri parcurse în mod zilnic şi este indispensabilă pentru off-road.