APAN Cars Onmon

GIULIA

Design italian emblematic
de la
52500.00
(TVA inclus)

Solicită oferta
Mihaela Gorovei Mihaela Gorovei
Consilier Vânzări
 +40 752002734
 mihaela.gorovei@apan.ro

Vedere generală
DESIGN ITALIAN EMBLEMATIC

Alfa Romeo transmite un amestec de emoţii, datorită istoriei sale bogate şi a combinaţiei captivante dintre tehnologie de vârf, performanţe inspirate din motorsport şi design seducător.


TEHNOLOGIE AVANSATĂ

Un sedan performant care oferă tehnologii unice în clasa sa, dinamică excelentă şi plăcere de a conduce în orice moment al călătoriei.


PROPULSOR PUTERNIC ŞI INOVATOR

O Alfa Romeo se remarcă întotdeauna prin inovaţiile aduse motorului.
De-a lungul istoriei sale bogate de 105 ani, Alfa Romeo a introdus multe premiere în industria auto, graţie tehnologiilor inovatoare care contribuie la performanţa de neegalat în clasa sa.

Design şi confort


DESIGN ITALIAN EMBLEMATIC

Alfa Romeo oferă un amestec de emoţii, datorită istoriei sale bogate şi a combinaţiei captivante dintre tehnologie de vârf, performante inspirate din motorsport şi design seductor. Născut în Italia la Milano, brandul Alfa Romeo a tins întotdeauna către echilibrul dintre aceste trei elemente, către o formă la modă şi suficientă substanţă, fără ca aceasta să devină o funcţionalitate banală. Noua Alfa Romeo Giulia provoacă simţurile şi păstrează chintesenţa stilului italian din ADN-ul Alfa Romeo.
DISTRIBUŢIE PERFECTĂ A GREUTĂŢII

Crucială pentru plăcerea în timpul condusului, distribuţia masei pentru noua Giulia Quadrifoglio este setată într-un raport perfect de 50:50, oferind celui de la volan echilibrul perfect între putere şi control.
Această caracteristică impresionantă a fost obţinută cu ajutorul unei gestionări inteligente a masei, dar şi prin materiale speciale, inclusiv fibră de carbon, de trei ori mai rezistentă şi de şase ori mai uşoară decât oţelul.
Fibra de carbon a fost folosită şi în construcţia maşinii, pentru cardan, capotă, plafon şi structura de rezistenţă a scaunelor faţă. Aluminiul a fost de asemenea folosit intensiv pentru diferite componente mecanice cheie, cum ar fi motorul şi sistemul de suspensie.
Frânele carbon-ceramice oferă o forţă de frânare excepţională noii Giulia Quadrifoglio în orice condiţii şi în acelaşi timp ajută la reducerea masei totale a maşinii.

Tehnologie


TEHNOLOGIE AVANSATĂ


Noul sedan de mare performanţă Alfa Romeo oferă tehnologii unice în clasa sa pentru un comportament dinamic de top şi plăcere extremă în timpul condusului. Giulia Quadrifoglio este singurul sedan din lume echipat cu un splitter aerodinamic activ. Această componentă ajustabilă, realizată din fibră de carbon, este integrată în partea de jos a spoilerului fata şi coboară automat pentru a spori performanţele şi manevrabilitatea la viteze mari.
Tehnologia Torque Vectoring poziţionează noua Giulia Quadrifoglio şi mai sus în fruntea segmentului. Acest sistem permite diferenţialului spate să controleze separat livrarea de cuplului către fiecare roată în situaţii limită, pentru a permite un răspuns prompt al maşinii şi stabilitate crescută pe toate suprafeţele.Motorizări


MOTOR PUTERNIC ŞI INOVATOR

O Alfa Romeo se remarcă întotdeauna prin inovaţiile aduse motorului. De-a lungul istoriei sale bogate de 105 ani, Alfa Romeo a introdus multe premiere în industria auto, graţie tehnologiilor inovatoare care contribuie la performanţa de neegalat în clasa sa.Giulia Quadrifoglio duce mai departe tradiţia graţie unui nou motor V6 BiTurbo cu 510 CP, cel mai puternic motor instalat vreodată de Alfa Romeo pe un model de serie.


Lista de motorizări include propulsorul diesel JTDM de 2.2 litri, capabil să livreze 150, 180 sau chiar 210 cai putere. Acesta din urmă poate fi comandat și cu tracțiune integrală. Pentru cei care iubesc benzina, Alfa Romeo pune la dispoziție un propulsor de 2.0 litri, gata să livreze 200 sau 280 de cai putere. Și acesta din urmă poate fi asociat unui sistem 4x4.


Propulsorul este echipat cu un sistem electronic de dezactivare a cilindrilor, pentru cea mai bună eficienţă termodinamică din clasa sa, putere neegalată în segment şi cuplu senzaţional.

DINAMISM UNIC ÎN SEGMENT

Noua Alfa Romeo Quadrifoglio foloseşte materiale ultra-uşoare şi ultra-rezistente, tehnologii unice în clasa sa, iar puterea demnă de un supercar şi manevrabilitatea de top se traduc într-un dinamism nepreţuit.