APAN Cars Onmon

CR-V E-Hev

O experienţă desăvârşită
de la
46900.00
(TVA inclus)

Solicită oferta

Drivetest
Cristi Radu Cristi Radu
Consilier Vânzări
 +40 747122533
 cristi.radu@apan.ro

Avem preţuri speciale pentru acest model!

Sumar


Performanță dinamică

Propulsat de tehnologia hibridă, noul CR-V Hybrid îmbină un motor ultra-eficient pe benzină 2.0 litri i-VTEC cu doua motoare electrice de mare putere, pentru a asigura echilibrul perfect între performanță și eficiență. Folosind tehnologia unică intelligent Multi-Mode Drive (i-MMD), vehiculul realizează trecerea lină între 3 moduri de condus, Electric Drive, Hybrid Drive și Engine Drive, pentru a oferi cel mai eficient rulaj posibil și o experiență de condus unică. În același timp, sistemul de Frânare Servo-Electrică folosește energia recuperată în timpul frânării pentru a reîncărca bateria.Proiectat pentru viața ta

Noul CR-V Hybrid oferă un spaţiu flexibil și practic, plin de idei de stocare inteligentă, spaţiu generos pentru picioare și o capacitate mare de încărcare, de peste 1.700 litri (cu scaunele din spate rabatate). De asemenea, a fost proiectat pentru a vă ușura viaţa cu funcţii convenabile, cum ar fi hayon-ul acţionat hands-free, scaune rabatante printr-o singură mișcare și podeaua plană pentru a facilita încărcarea.


Siguranță la superlativ

Cu Honda, siguranța dumneavoastră și a pasagerilor este întotdeauna pe primul plan. Noul CR-V este echipat în versiunea standard cu sistemul Honda SENSING, unul dintre cele mai avansate ansambluri de tehnologii de siguranță disponibile, capabil să frăneze în caz de coliziune, să prevină părăsirea accidentală a benzii și carosabilului, și să mențină viteza de croazieră, chiar și în condiții de oraș. În plus, tot standard sunt cele șase airbaguri, tetiere active, control al tracțiunii și stabilității, ABS, EBD, sistemul de avertizare oprire de urgență și multe altele.


O nouă experiență de condus

Am dezvoltat o gamă largă de tehnologii pentru a face din condusul noului CR-V Hybrid o experienţă cu adevărat încântătoare. Noul sistem de afișare Head-up display proiectează informaţii esenţiale în linia dumneavoastră vizuală, astfel încât să nu aveţi nevoie să vă luaţi privirea de la drum. În același timp, ecranul Vehicle Driver Information Interface (DII) a fost reproiectat pentru a afișa datele complete legate de performanțele sistemului dumneavoastră hibrid. În plus, veți beneficia de sistemul de infotainment Honda Connect cu ecran tactil de 7”, compatibil cu Apple CarPlay® și Android Auto™, pentru a putea accesa cu ușurință aplicaţii, contacte, e-mailuri și multe altele. Astfel, veţi fi conectat în permanenţă la lumea dumneavoastră și la lucrurile pe care le iubiţi.

Design interior


Calm interior

Interiorul noului CR-V a fost proiectat pentru a creea o legătură între dumneavoastră și autovehicul. Liniile clare oferă senzația de spațiu, îmbogățită prin contrastul materialelor finisate minuțios. Comenzile au fost poziționate atent pentru a fi intuitive și simple, așa că, deși sunteți înconjurați de tehnologie, ea nu este niciodată intruzivă.Plăcerea condusului

Dotările de confort ale noului CR-V fac din fiecare călătorie o adevărată plăcere. Interiorul oferă un mediu liniștit și calm datorită sistemului de Control Activ al Zgomotului si sistemul avansat de Control Activ de Sunet. De asemenea, este şi extrem de confortabil, datorită sistemului de încălzire a scaunelor faţă (dotate cu suport lombar în patru puncte), a celor spate și chiar a volanului (opţional).


Spaţiul dumneavoastră

Noul CR-V oferă un spațiu flexibil și practic, plin de idei de stocare inteligentă, spaţiu generos pentru picioare și o capacitate mare de încărcare, de peste 1.700 litri (cu scaunele din spate rabatate). De asemenea, a fost proiectat pentru a vă ușura viaţa cu funcţii convenabile, cum ar fi scaunele rabatante printr-o singură mișcare și podeaua plană pentru a facilita încărcarea.

Design exterior


Pasiune în design

Noua siluetă CR-V vă poate părea familiară, dar designul este complet nou. Fiecare dintre liniile sale fluide şi sofisticate, de la aripile robuste ale roților până la capota frumos sculptată, au fost dezvoltate pentru a spori performanța și a maximiza eficiența aerodinamică.Portbagaj hands-free

Deschiderea automată a portbagajului este acţionată prin trecerea piciorului pe sub bara de protecţie din spate. Perfect când aveți mâinile ocupate.

Accesorii


Ornamente metalice

Pentru un aspect mai modern, noul CR-V poate fi echipat cu panouri interioare cu finisaje metalice și inserții subtile de carbon.Organizator Premium

Acest organizator inovator vă permite să compartimentaţi spaţiul portbagajului și să împiedicaţi deplasarea obiectelor în timpul conducerii.


Protecție portbagaj

Această protecţie impermeabilă este fabricată dintr-un material rezistent de înaltă calitate și este perfect concepută pentru a se potrivi spaţiului de depozitare al autovehiculului dumneavoastră. Va proteja portbagajul de murdărie și zgârieturi. Are laterale înalte și este inscripţionată cu logo-ul CR-V.

Tehnologie


Intelligent Multi Mode Drive

Sistemul i-MMD oferă o experiență eficientă și dinamică de condus, echilibrând cuplul puternic al motorului electric accelerare cu performanțele motorului pe benzină la viteză mare. Pe parcursul unei călătorii, sistemul poate comuta între 3 moduri de condus, electric, hibrid și benzină.Siguranţă deplină

Honda SENSING este unul dintre cele mai avansate ansambluri de tehnologii de siguranţă disponibile, echipat standard pe întreaga gamă. Funcția Cruise Control Inteligent-Adaptiv cu Low-Speed Following menține distanța între dumneavoastră și autovehiculul din față, în limita vitezei de croazieră, chiar dacă acesta se oprește. Alte funcții oferă avertizări în eventualitatea unui potențial impact sau aplică corectări pentru a menține autoturismul pe carosabil.


Conectat la ceea ce contează

Sistemul de infotainment Honda CONNECT (Navi) cu ecran tactil de 7", dispus central, se poate conecta cu ușurinţă la telefonul dumneavoastră inteligent, astfel încât să puteţi accesa aplicaţii, contacte, e-mailuri și multe altele. Astfel, veţi fi conectat în permanenţă la lumea dumneavoastră și la lucrurile pe care le iubiţi.


Tehnologii utile

Tehnologiile Honda asigură în permanență siguranța dumneavoastră și a pasagerilor. La schimbări de bandă sau depășiri, veți fi avertizat de prezența vehiculelor în zona de unghi mort, mersul cu spatele va fi monitorizat pentru posibilul impact din ambele sensuri, iar în caz de urgență, ajutorul se află la o singură apăsare de buton. În plus, camera video din spate va prinde viață automat pe ecranul de 7" Honda CONNECT când cuplați în marșarier, pentru a vă ghida drumul în siguranță.


Experiență captivantă

Noul sistem de afișare head-up display proiectează informaţii esenţiale în linia dumneavoastră vizuală, astfel încât să nu aveţi nevoie să vă luaţi privirea de la drum. În același timp, datele complete legate de condus sunt afișate în mod clar pe ecranul Intelligent Multi-Info Display și pot fi accesate prin comenzile de pe volan.

Galerie foto