APAN Cars Onmon

500 Hybrid

O nouă energie în oraș
de la
15600.00
(TVA inclus)

Solicită oferta
Mihaela Gorovei Mihaela Gorovei
Consilier Vânzări
 +40 752002734
 mihaela.gorovei@apan.ro

Sumar


BUCURĂ-TE ÎNTOTDEAUNA DE PANORAMĂ

Acoperiș de sticlă O vedere completă asupra cerului, a orașului și a tuturor lucrurilor din jur: cu acoperișul de sticlă al lui 500, vei descoperi că într-adevăr este nevoie doar de o privire, pentru a găsi frumusețea.

DESCHIDE-L PE STILUL TĂU

Acoperiș rabatabil Stilul emblematic 500, după cum îl vrei: în versiunile Cabrio, poți alege dintre 3 culori diferite pentru acoperișul rabatabil: negru, bej și roșu.


Design exteriorTehnologie


INFOTAINMENT

Gama de modele 500 oferă conectivitatea perfectă pentru călătoriile tale, datorită radio DAB Uconnect de 7” cu Navigație, compatibilității Apple CarPlay și integrării Android Auto™.

APPLE CARPLAY

Datorită suportului Apple CarPlay, îți poți conecta pur și simplu iPhone-ul la afișajul HD Uconnect™ de 7″ pentru a obține indicații, a efectua apeluri, a trimite și a primi mesaje și a asculta muzică Apple, cărți audio sau podcast-uri în timp ce rămâi concentrat la drum. Poți controla CarPlay prin controlul vocal Siri sau ecranul tactil.

ANDROID AUTO™

500 Connect are integrat Android Auto™. Conectează-ți smartphone-ul și gestionează hărți, muzică, contacte și multe altele, fără a-ți pune siguranța în pericol. Datorită interfeței ușor de utilizat, aplicațiile tale vor apărea pe ecranul HD Uconnect™ de 7″ organizat în pagini ușor de citit. Poți asculta Apple Music cu Android Auto™ pentru a reda în flux 50 de milioane de melodii fără publicitate pentru o listă de redare fără sfârșit.