APAN Cars Onmon

Jeep a expuns conceptul Yuntu în cadrul Salonului Auto de la Shanghai. În acest moment, un posibil model de serie derivat din acest prototip nu trebuie exclus, dar ținem să vă anunțăm că aceasta ar urma să fie comercializat doar pe piața din China.


Totuși, până la informații clare cu privire la viitorul lui Yuntu, să vă spunem cele mai interesante detalii. În primul rând, prototipul Jeep mizează pe aceleași calități pe care constructorul le-a promovat încă de la înființare. Exteriorul merge pe filozofia de design cunoscută, dar adoptă o serie de elemente moderne, gândite pentru a atrage și mai mult public.
La interior, Jeep Yuntu oferă trei rânduri de scaune și nouă ecrane. Primul dintre acestea înlocuiește instrumentarul de bord și se continuă până în dreptul pasagerului din dreapta. Restul sunt gândite pentru ceilalți pasageri și vin cu sisteme multimedia independente. În acest moment, Jeep nu a oferit detalii despre motorizare, dar pe caroserie stă scris acronimul PHEV semn că sub capotă am putea găsi un sistem de propulsie plug-in hybrid.