APAN Cars Onmon

COMPASS

Setează standarde înalte
de la
31500.00
(TVA inclus)

Solicită oferta
Valeriu Cană Valeriu Cană
Consilier Vânzări
 +40 745237330
 valeriu.cana@apan.ro

Accesorii


LIBERTATEA LEGENDARĂ ÎNCEPE CU...

Libertatea legendară începe cu autenticul design marca Jeep® !Urmează-ți calea și descoperă infinite posibilități de personalizare a noului tău Jeep Compass grație accesoriilor de origine Mopar.Am creat soluții perfecte pentru a accentua elegant linia Jeep Compass și pentru a te bucura de și mai multă funcționalitate și capacitate de transport.Detaliile definesc experiența ta la volan, de aceea accesoriile Jeep au fost create pentru o potrivire perfecta cu Jeep Compass.Nu există nicio limită în exprimarea creativității tale, adaugă accesoriile de interior sau de exterior și personalizează autovehiculul așa cum dorești!


Este normal să te deplasezi fără griji cu Jeep Compass. Adaugă la combinația de sisteme de siguranță și tehnologie de vârf ale Jeep Compass accesoriile de origine precum scaunele de copii sau senzori de parcare și bucură-te relaxat de fiecare călătorie.

Vedere generală


GRĂBEȘTE-TE SĂ ÎL CONDUCI

Fii primul care conduce cel mai așteptat SUV al anului. Descoperă ediția de lansare Opening Edition pentru Jeep® Compass, tot ceea ce avem mai bun de oferit în termen de design, tehnologie și performanțe în segmentul compact.FRUMUSEȚE CONTEMPORANĂ

Tradiția și inovația își dau întâlnire în noul Jeep® Compass, reînnoind cea mai iconică trăsătură care transformă design-ul mărcii Jeep® într-o legendă. Urmărește-i profilul sculptat și aerodinamic, fii atent la toate detaliile, de la linia cromată care profilează luneta, până la grila cu 7 fante, și lasă-te cucerit de semnătura distinctivă a farurilor LED.


EXPERIMENTEAZĂ REALITATEA AUGMENTATĂ

Vrei să fii primul care îl conduce? Pentru început, poți fi primul care îl vede, grație tehnologiei 360°. Te așteaptă o experiență interactivă cu Lenovo Phab2 Pro și tehnologia realității augmentate. Rezervă-ți locul la unul dintre dealerii Jeep unde kit-ul Augmented Reality este disponibil.


FORMIDABILA CALE CĂTRE OFF-ROAD

Noul Jeep® Compass te scoate de pe drumurile conventionale si te invita sa descoperi cum arata viata in off-road. Ia drumul calatoriei în Design, User Experience, Tehnologie și Performanță, alături de patru figuri iconice care au modificat paradigma și au inspirat o lume întreagă.


Design şi confort


GRILĂ NEAGRĂ, CROMATĂ

Vopsită în negru lucios și echilibrată de finisaje cromate pe fiecare dintre cele 7 fante, estetica legendarei grile Jeep® transmite deopotrivă sportivitate și eleganță pe noul Jeep® Compass.

ABORDAREA OBSTACOLELOR

Performanţele Jeep® Compass Trailhawk® Trail Rated® se datorează şi unghiurilor de atac, trecere şi degajare neegalate, obţinute prin utilizarea unor bare de protecţie specifice şi a gărzii la sol înălţate, cea mai mare din clasa sa. Acestea sunt ajutate şi de scuturile de protecţie, Hill Descent Control şi jantele din aliaj de 17-inch cu pneuri off-road.PROFIL CROMAT

Geamurile sunt protejate de un cheder superior cromat, care urmărește profilul mașinii și îl împodobește cu eleganță. Aceste detalii fac din Jeep® Compass o mașină greu de ratat în trafic.


STICKER DE PROTECȚIE

Sticker-ul negru de pe capota Noului Jeep® Compass Trailhawk® distinge modelul și îl protejează.


EXTERIOR ATRĂGĂTOR

Un profil sofisticat și agresiv care se distinge în mulțime. Jeep® Compass are postură încrezătoare, datorită design-ului său aerodinamic. Plafonul negru opțional și profilul cromat care urmărește fiecare linie de pe partea posterioară și de pe laterale îl identifică imediat în trafic. Vei fi ușor de remarcat în Jeep® Compass.


DETALII RAFINATE

Volan îmbrăcat în piele. Sistem Uconnect™ 8.4 NAV. Sistem Selec-Terrain®. Transmisie automată

Tehnologie şi siguranţă


FARURI DE CEATA

Curbele pronuntate si accentele elegante transforma blocurile optice ale Noului Compass dintr-un element pur functional intr-unul estetic. Pentru a spori siguranta, pentru a vedea mai bine drumul si a fi vazut de catre ceilalti soferi, activeaza farurile de ceata atunci cand conditiile de drum o cer. Functia cornering este activata in curbe si ilumineaza interiorul curbei, sporind siguranta in conditii de iluminare scazuta.UCONNECT™ 8.4 NAV

Sistemul Uconnect™ 8.4 NAV de noua generatie ofera comunicare hands-free, multimedia si navigatie, usor de utilizat datorita ecranului tactil de 8.4″ care suporta gesturi multi-touch.


ECRAN MULTIFUNCTIONAL DE 7-INCH

Tabloul de bord cu ecran de 7-inch ofera soferului o gama larga de optiuni de personalizare, de la cele simple precum afisarea vitezei la informatii specifice vehiculului si permite soferului sa personalizeze aceste informatii. Ecranul este proiectat pentru a comunica informatiile intr-un mod vizual, folosind grafice si text, rapid si elegant. Folosind butoanele de pe volan, soferii pot personaliza ecranul sa afiseze mai multe sau mai putine informatii, dupa preferintele acestora.


SELEC-TERRAIN®

Sistemul de management al tractiunii Selec-Terrain® optimizeaza actiunea sistemului 4×4 pentru a obtine performante maxime prin orice situatie si pe orice suprafata de rulare. Gestioneaza si optimizeaza pana la 12 sisteme prezente pe vehicul, rezultatul fiind un mai bun control asupra acestuia.


ABORDAREA OBSTACOLELOR

Performantele Jeep® Compass Trailhawk® Trail Rated® se datoreaza si unghiurilor de atac, trecere si degajare neegalate, obtinute prin utilizarea unor bare de protectie specifice si a garzii la sol inaltate, cea mai mare din clasa sa. Acestea sunt ajutate si de scuturile de protectie, Hill Descent Control si jantele din aliaj de 17-inch cu pneuri off-road.


DUCE MAI DEPARTE LIMITELE TEHNOLOGIEI

Bucura-te de experienta smartphone-ului tau si in interiorul Jeep® Compass care iti permite sa faci apeluri, sa accesezi muzica, sa trimiti sau primesti mesaje si multe altele. Descopera un nou mod de a ramane conectat cu telefonul tau datorita noilor caracteristici ale sistemului Uconnect™ 8.4 NAV. Apple CarPlay permite posesorilor de iPhone sa acceseze Apple Maps, Messages, Phone si Apple Music cu ajutorul comenzilor vocale recunoscute de asistentul Siri.Android Auto™ permite controlul facil si in siguranta, a aplicatiilor Google Maps™ si Google Play Music™ cu ajutorul ecranului tactil al sistemului Uconnect™ si comenzilor pe volan. Sistemul Apple CarPlay, Android Auto, Google Play sunt marci inregistrate ale Google Inc.

Motorizări


SELEC-TERRAIN®

Sistemul de management al tracţiunii Selec-Terrain® optimizează acţiunea sistemului 4×4 pentru a obţine performanţe maxime prin orice situaţie şi pe orice suprafaţă de rulare. Gestionează şi optimizează până la 12 sisteme prezente pe vehicul, rezultatul fiind un mai bun control asupra acestuia.VOLAN ÎIMBRĂCAT ÎN PIELE

Îndemânarea, precizia şi materialele de înaltă calitate se remarcă la volanul îmbrăcat în piele al Noului Jeep Compass cu comenzi integrate pentru sistemul audio, hands-free şi siguranţă, care permite şoferilor să îşi menţină mâinile pe volan şi atenţia la drum.


FRÂNĂ ACŢIONATĂ ELECTRIC

Aceasta utilizează butonul de frână montat pe consola centrală, un motor pe etrier la roţile din spate ṣi un modul de control electronic. Are patru moduri de operare: acţionare statică ṣi eliberare, acţionare dinamică, eliberare la pornire ṣi menţinere de siguranţă.


STOPURI CU LED

Noul Jeep® Compass este dotat cu stopuri care îmbină forma cu utilitatea. Stopurile se contopesc în mod perfect cu formele vehiculului, oferind o imagine distinctă, remarcabilă. În echiparea standard intră stopuri de ceaţă şi stopuri cu LED.


LONGITUDE

Inserţii cromate la nivelul geamurilor. Keyless Enter-N-Go™. Faruri de ceaţă. Bare longitudinale pe plafon.


KEYLESS ENTER-N-GO™

Nu trebuie să mai ai de-a face cu chei sau butoane. Cu telecomanda personalizată în buzunar sau geantă, Noul tău Jeep® Compass se va debloca doar trăgând de mânerul portierelor faţă sau deschizând portbagajul. Odată aflat în interiorul vehiculului, senzorii detectează prezenţa telecomenzii. Prin apăsarea unui buton, vehiculul va porni fără a mai fi nevoie să introduci cheia în butuc.


BARE LONGITUDINALE PE PLAFON

Indiferent dacă iţi place să mergi cu bicicleta, să faci surf, să te dai cu kayak-ul sau cu skiurile sau pur şi simplu să explorezi noi teritorii, Noul Jeep® Compass include bare pe plafon pe care se pot monta cutii de transport sau suporturi pentru echipamente sportive.


LIMITED

Acoperiş amovibil acţionat electric. Uconnect™ 8.4 NAV. Plafon negru. Planşă de bord cu ecran de 7".


ACOPERIŞ AMOVIBIL ACŢIONAT ELECTRIC

Noul Jeep® Compass poate fi echipat cu multe dotări apreciate, inclusiv acoperişul acţionat electric, cu deschidere largă, pentru a vă bucura de aer proaspăt şi soare.

Versiuni


PLAFON NEGRU

Plafonul lui Jeep® Compass Limited poate fi vopsit negru lucios, contribuind la un aspect unic, premium.TRAILHAWK®

Tractiune 4×4. Sticker negru pe capotaDecal. Unghiuri de atac si de degajare mai mari. Sistem Selec-Terrain®.


SISTEMELE 4X4

Noul Jeep® Compass este cel mai performant SUV din clasa sa gratie sistemelor noi 4×4. Jeep® Active Drive si Jeep® Active Drive Low comuta in mod automat intre 4×2 si 4×4 gestionand in mod permanent distributia cuplulului si tractiunea optima.


PERFORMANTE 4X4 UNICE IN SEGMENT

Aptitudinile 4×4 unice si motorizarile eficiente transforma Noul Jeep® Compass in cel mai performant SUV compact. Alege intre doua motorizari pe benzina si patru diesel. Performantele off-road legendare ale marcii Jeep® se bazeaza pe doua sisteme noi off-road 4×4 full-time, oferind clientilor experiente unice.