APAN Cars Onmon

COMPASS PHEV

Performanță fără compromis
de la
42000.00
(TVA inclus)

Solicită oferta
Valeriu Cană Valeriu Cană
Consilier Vânzări
 +40 745237330
 valeriu.cana@apan.ro

Sumar


Noua tehnologie e-Hybrid își face debutul pe modelul Compass pentru deplasări mai eficiente și un plus de putere de până la 15 kW (20 CP).
Standard pe fiecare Jeep® 4xe Plug-In Hybrid, cablul de alimentare pentru uz casnic vă permite să reîncărcați bateria pur și simplu conectându-vă la rețea.
Noul easyWallbox, disponibil opțional, este dispozitivul inteligent care vă permite să reduceți timpul de încărcare.


Design şi confort


Noul Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid a revizuit întregul interior cu linii mai curate și orizontale, o consolă centrală mai modernă și spații mai mari. Capacitatea de stocare este mai mult decât dublată, de la 2,8 L la 7,2 L, ideal pentru a face față provocărilor de zi cu zi. Și nu numai asta, materialele premium și finisajele bordului și scaunelor conferă acestui SUV compact un stil unic.


Tehnologie


Noul ecran tactil de 10,1 inch al noului sistem de infotainment inteligent Uconnect™ apare din noul tablou de bord al Compass 4xe Plug-In Hybrid, cu 30% mai mare decât generația anterioară și cu rezoluție Ultra HD.
Noul Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid este echipat cu un asistent vocal integrat în noul sistem inteligent de infotainment Uconnect ™. Spuneți „Hei Jeep®” pentru a începe să vorbiți cu mașina. Puteți regla aerul condiționat, puteți gestiona muzica sau puteți seta destinația cu ușurință prin comandă vocală.


Siguranţă


Adaptive Cruise Control (ACC) este un sistem de control electronic care ajustează viteza vehiculului și menține automat o distanță de siguranță față de vehiculul din față.
Lane Keep Assist este o caracteristică de siguranță care vă ajută să vă mențineți poziția vehiculului pe bandă. Avertizează șoferul și corectează poziția vehiculului datorită forței de frânare aplicată fiecărei roți.
Frânarea regenerativă maximizează recuperarea energiei la eliberarea pedalelor de accelerație și de frână. Această funcție vă permite să generați mai multă energie electrică pentru incarcarea acumulatorilor.
Camera frontală citește și procesează indicatoarele rutiere, inclusiv indicatoarele cu limită de viteză pe porțiunea de drum pe care o parcurgeți și îl afișează pe afișajul digital al bordului.
Hărțile noului sistem de infotainment Uconnect ™ NAV și cele ale TomTom ™ se combină pentru a funcționa cu informațiile de semnalizare a traficului(TSI), tehnologia capabilă să adapteze viteza de croazieră a vehiculului la limitele de viteză stabilite.