APAN Cars Onmon

CROSS

Liberatate totală & Standarde excepţionale
de la
23750.00
(TVA inclus)

Solicită oferta

Configurator
Cristi Radu Cristi Radu
Consilier Vânzări
 +40 747122533
 cristi.radu@apan.ro

Sumar


DESCOPERĂ NOUL 500X CROSS ȘI CITY CROSS

Noul 500X CROSS.Libertate totală. Standarde excepționale. SUV-ul echipat pentru o viață plină de aventură.

SUV-ul echipat pentru următoarea ta aventură. Un look off-road pentru cele două niveluri de echipare: Cross și City Cross500X CROSS

Aspectul impozant și atitudinea curajoasă ale noului 500X Cross sunt elementele care te vor cuceri definitiv, mai ales când ești în căutarea unui partener de aventură, atât în oraș cât și în off-road!


500X CITY CROSS

Personalitatea noului 500X City Cross este tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți începe următoarele aventuri.

Design exterior


DESIGN

Pentru a profita la maximum de fiecare aventură, este nevoie de curaj și caracter, iar designul reînnoit al noului 500X Cross are toate aceste trăsături.La plajă sau la munte? Asfalt sau noroi?Farurile Full LED ale noului 500X Cross vor lumina perfect drumul.


Noul 500X Cross oferă blocuri optice spate LED de ultimă generație, păstrând designul iconic al familiei 500, pentru ca tu să fii recunoscut oriunde te-ai duce.

Design şi confort


EXPLOREAZĂ FĂRĂ LIMITE

Cu un look reîmprospătat și o atitudine curajoasă, 500X Cross este pregătit să te poarte în cele mai aventuroase călătorii.HABITACLUL IDEAL

Confortul și stilul interior îți vor asigura o călătorie plăcută. Scaune cu detalii din piele tehnologică, bord în culoarea caroseriei și iconicul logo 500 aplicat pe scaune. Fiecare detaliu al lui 500X Cross denotă unicitate și distincție.


ABORDEAZĂ ORICE TEREN

Drumuri noi, trasee noi, același scop: să ai parte de călătorii încântătoare, într-un confort deplin. Descoperă volanul noului 500X Cross, acum mult mai ergonomic, având comenzi integrate. Acum este mai ușor și intuitiv să pornești în noi aventuri. Vei primi toate informațiile importante despre traseul tău, în timp real, în ecranul de bord cu display TFT de 3.5″.

Tehnologie şi siguranţă


Recunoașterea semnelor de circulație cu ajutorul camerei frontale

500X recunoaște semnele de circulație și limitatoarele de viteză, afișându-ți apoi în bord o pictogramă pentru a te informa dacă circuli cu viteza legală.Controlul vitezei

Reglezi viteza cu un singur click? Azi este posibil. Funcția de Control al Vitezei, împreună cu funcția de Recunoaștere a Semnelor de circulație, identifică viteza de mers și îți permite să o adaptezi repede și în siguranță.


Părăsirea benzii de circulație

Ai fost distras? Nicio problemă. Cu Sistemul Inteligent pentru Părăsirea Benzii, noul tău 500X Cross te va avertiza în momentul părăsirii involuntare a benzii de circulație.


6 AIRBAG-uri

Cea mai bună siguranță, chiar și în termeni de siguranță pasivă. 500X CROSS și CITY CROSS beneficiază de 6 airbag-uri, pentru ca tu să fii mereu în siguranță deplină la volan.


Păstrarea distanţei

Uită că este nevoie să adaptezi viteza tot timpul. Cu funcția de Adaptare a Vitezei, alegi cu ce viteză dorești să circuli, iar 500X o va menține constantă și o va adapta în funcție de autovehiculul din fața ta.


Frânare automată

Nu te speria de obstacolele inopinate. Cu ajutorul funcției de Frânare Automată, 500X recunoaște prezența unui alt autovehicul în fața ta și este pregătit să acționeze sistemul de frânare atunci când este nevoie.


Cameră marşarier & senzori de parcare

Chiar și cele mai complicate manevre pe care le poți efectua în timp ce parchezi sunt acum posibile. Având la îndemâna camera pentru marșarier a noului 500X Cross și City Cross, mersul cu spatele va fi o joacă de copil. Crezi că este mai ușor să parchezi în oraș sau în afara lui? Grație senzorilor de parcare frontali și posteriori, care îți semnalează prezența obstacolelor, răspunsul este simplu: Oriunde!


Unghi mort

Cu noul 500X punctele moarte nu mai sunt o problemă, deoarece sistemul verifică prezența altor vehicule în zonele critice și te avertizează prin semnale luminoase afișate pe oglinzile laterale.

Motorizări


MOTORIZĂRI

Mașina unui iubitor de natură trebuie să fie una prietenoasă cu mediul înconjurător. 500X beneficiază de o nouă gamă de motoare pe benzină, mult mai compacte și fâșnețe, dar foarte eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil. Îmbunătățiri au fost aduse și gamei cu motorizări Diesel. Noul motor Multijet este acum mai ecologic datorită tehnologiilor SCR. Nivelul de echipare Cross este disponibil și în varianta de tracțiune integrală, pentru a satisface orice iubitor de aventură.1.0 FireFly TURBO 120CP

3 cilindri, capacitate cilindrică 999 cm³, transmisie manuală în 6 trepte, viteză maximă de 188 km/h, accelerație 0 – 100 km/h în 10.9 secunde și un cuplu maxim de 190 Nm la 1750 rpm.


1.3 FireFly TURBO 150CP

4 cilindri, capacitate cilindrică 1332 cm³, transmisie DDCT (Dual Drive Clutch Transmission), viteză maximă 200 km/h, accelerație 0 – 100 km/h în 9.1 secunde, cuplu maxim 270 Nm la 1850 rpm.


1.6 MultiJet 120CP

4 cilindri, capacitate cilindrică 1598 cm³, transmisie manuală în 6 trepte sau transmisie DDCT în 6 trepte, viteză maximă 186 km/h, accelerație de la 0 la 100 km/h în 10.7 secunde, cuplu maxim 320 Nm la 1750 rpm.


2.0 MultiJet 150 CP

4 cilindri, capacitate cilindrică 1998 cm³, transmisie automată în 9 trepte, putere 150 CP, viteză maximă 196 km/h, accelerație 0-100 km/h în 10,1 secunde, cuplu maxim 350 Nm la 1500 rpm și tracțiune 4X4.

Galerie foto