APAN Cars Onmon

GRAND CHEROKEE

Inovaţia ne-a adus aici
de la
59619.00
(TVA inclus)

Solicită oferta

Configurator
Cristi Radu Cristi Radu
Consilier Vânzări
 +40 747122533
 cristi.radu@apan.ro

Accesorii


SCAUNE

Noul interior opțional disponibil pentru Grand Cherokee se remarcă prin capitonajul pentru plafon din catifea, pentru un aspect premium. Interiorul opțional Laguna îmbracă habitaclul în piele de calitate, în timp ce inserțiile lucioase din lemn autentic adaugă căldură și stil unui interior deja maiestuos și atractiv. Scaunele față încălzite și ventilate, alături de scaunele spate încălzite completează atmosfera luxoasă și nivelul ridicat de confort.PANOUL TĂU DE BORD PERSONALIZAT

Grand Cherokee oferă acum un display configurabil de 17,8 cm (7 inch) cu tehnologie TFT care își permite personalizarea după bunul plac. Informațiile detaliate despre vehicul sunt integrate în panoul color, astfel că ai acces la vitezometru, navigație, la setările sistemelor Selec-Terrain® și Quadra-Lift®, printre multe altele.


PLAFON PANORAMIC COMMANDVIEW®

Plafonul panoramic CommandView® este disponibil opțional și oferă două panouri și acționare electrică.


UN INTERIOR ȘARMANT PENTRU AUDIOFILI

Grand Cherokee 2017 oferă trei versiuni de sisteme audio:
• Un sistem de sonorizare cu șase difuzoare – două tweetere amplasate pe consola centrală, două difuzoare integrate în portierele față și două boxe integrate în portierele spate
• Un sistem audio cu nouă difuzoare și subwoofer de 25,4 cm (10 inch) plus amplificator de 506 wați
• Un sistem audio Harman Kardon® GreenEdge® cu 19 difuzoare și funcție surround de procesare a sunetului Logic 7®

Vedere generală


INOVAȚIA NE-A ADUS AICI

Un design exterior elegant și plin de încredere ce emană forță din orice unghi. Pentru 2017, Grand Cherokee propune un nou look, cu elemente premium ce includ o nouă grilă frontală, jante cu design nou și faruri de ceață cu LED.
În 2017, Jeep® îi urează de asemenea bun venit noului Jeep® Grand Cherokee Trailhawk®.UN NOU NIVEL DE RAFINAMENT

Imaginează-ți că trebuie să înfrunți cele mai dificile condiții de condus fără să renunți la confort, stil și calitate. În 2017, toate acestea sunt posibile grație noului Jeep® Grand Cherokee Summit, model ce duce exclusivitatea și finețea la un alt nivel. La interior, noul model Summit oferă un plafon din velur pentru un aspect luxos, și posibilitatea de a opta pentru interiorul Laguna îmbrăcat în piele. Materialele lucioase și accentele de lemn autentic adaugă stil și căldură unui interior deja somptuos și tentant.


TRANSMISIE CU 8 RAPOARTE

Excepționala transmisie automată cu opt rapoarte oferă o accelerație rapidă și schimbări subtile ale treptelor de viteză. Pentru control total asupra cutiei de viteze, cuplează noul levier în modurile Sport sau Drive și folosește padelele de pe volan. Cutia de viteze permite și un raport de multiplicare 44 1:1 în condiții de off-road (doar echipată cu o cutie de transfer cu două viteze).


CONTROLUL TRACȚIUNII SELEC-TERRAIN®

Abilitatea legendară a modelelor Jeep® devine mai bună cu sistemul de control al tracțiunii Selec-Terrain® cu cinci moduri de rulare adaptate la orice condiții de drum, inclusiv zăpadă. Tracțiunea este de asemenea amplificată de sistemele opționale 4×4 Quadra-Trac II® și Quadra-Drive® II. Suspensia pneumatică Quadra-Lift® – disponibilă opțional – oferă cinci setări de înălțime pentru o ținută de drum optimă.


MOTOR V6 MULTIJET II DIESEL

Motorul V6 turbodiesel de 3 litri oferă o tehnologie eco ce garantează emisii reduse de CO2. Acest propulsor curat și rafinat livrează o economie optimă de combustibil și performanțe de admirat. Echipat cu transmisia automată cu opt rapoarte, Jeep® Grand Cherokee 2017 poate tracta până la 3,500 kg. De acum poți lua cu tine orice dorești, indiferent unde te va duce nomadul din tine.


AIRBAG- PROTECȚIE DE JUR ÎMPREJUR

Disponibil cu peste 70 de sisteme și funcții de siguranță, Grand Cherokee 2017 oferă în standard airbag-uri de tip multistage pentru șofer și pasager precum și airbag-uri laterale de tip cortină. Zonele de impact din partea din față și protecțiile laterale din dreptul portierelor (integrate în designul exterior) absorb energia în cazul unui impact și încetinesc transferul acesteia către pasageri.


Design şi confort


TOT CE AVEM MAI BUN...

Jeep® Grand Cherokee adoptă un nou look exterior, grație unei grile frontale redesenate și a farurilor de ceață cu LED. Exteriorul stilat dar totuși robust oferit de Grand Cherokee este creat prin eleganța garantată de încrederea în propriile abilități, indiferent de vreme.AVANTAJELE LUXULUI

Partea din spate afișată de Jeep® Grand Cherokee se distinge prin stopurile generoase cu LED și eleronul aerodinamic. Vizibilitatea excelentă oferită de lunetă și spoilerul cu evacuări finale duble completează tabloul simplu și practic, împreună cu portbagajul cu deschidere electrică. În plus, Grand Cherokee Summit oferă un capac care ascunde cârligul de remorcare atunci când acesta nu este folosit.


JANTE ȘI ANVELOPE

Creat pentru performanțe epice în off-road și pe asfalt, Grand Cherokee este un model abil și când vine vorba de anvelope și jante. Pe lângă sistemul standard de monitorizare a presiunii în pneuri, modelul mai oferă și dotări opționale precum jantele de 18 inchi disponibile cu pachetul Off Road Group.


Tehnologie şi siguranţă


AIRBAG- PROTECȚIE DE JUR ÎMPREJUR

Cu peste 70 de sisteme și funcții de siguranță și confort, Grand Cherokee 2017 oferă în standard airbag-uri multistage frontale pentru șofer și pasager precum și airbag-uri laterale de tip cortină. Zonele de impact din fața autovehiculului și protecțiile laterale din dreptul portierelor (integrate în designul exterior) absorb excesul de energie și diminuează transferul acestuia către pasageri.MONITORIZAREA UNGHIULUI MORT

Sistemul Blind Spot Monitoring (BSM) folosește senzori radar dubli pentru a verifica unghiul mort și a monitoriza constant spațiul dintre autovehiculul Jeep® Grand Cherokee și celelalte vehicule aflate în lateral. Când sistemul detectează că un vehicul este prea aproape, un semnal sonor va fi activat împreună cu semnalele luminoase de pe oglinzile laterale, pentru a-l face atent pe șofer.


CAMERĂ PENTRU MARȘARIER PARKVIEW®

Jeep® Grand Cherokee 2017 dispune de două sisteme care lucrează în tandem pentru a vă ajuta să parcați simplu și în siguranță. Noua cameră pentru marșarier ParkView® împreună cu sistemul de asistență la parcare față/spate ParkSense® vă semnalează potențialele obstacole, ușurând parcarea și mersul înapoi. Camera afișează o imagine video a părții din spate cu marcaje dinamice atunci când vehiculul se află în marșarier. În timpul parcării sau a manevrelor similare, aceste sisteme ajută la identificarea potențialelor obiecte ascunse și atenționarea utilizatorului printr-un semnal sonor ce îi permite acestuia să reacționeze la timp.


ASISTENȚĂ LA PARCAREA PERPENDICULARĂ

Sistemul de asistență la parcarea paralelă și perpendiculară disponibil acum pe Jeep® Grand Cherokee ușurează drastic procesul de parcare. Odată identificat un spațiu de parcare, sistemul îl ghidează pe utilizator cu instrucțiuni audio care sunt afișate și pe ecranul din instrumentarul de bord. Cel de la volan controlează treapta de viteză, frâna și pedala de accelerație, în timp ce sistemul de ghidare preia controlul asupra volanului.


LANE DEPARTURE WARNING

Această funcție nouă monitorizează poziția autovehiculului pe banda sa, între două marcaje. Dacă sistemul detectează o deplasare neintenționată în afara benzii, va atenționa utilizatorul și va interveni automat pentru a repune autovehiculul în interiorul benzii.


SISTEME DE EVITARE A ACCIDENTELOR

Chiar și cei mai atenți utilizatori vor aprecia utilitatea acestor sisteme de atenționare opționale. La apropierea prea rapidă de un obiect din față, Forward Collision Warning (FCW) cu funcție Crash Mitigation vă va alerta sonor și vizual și va acționa automat frânele dacă un impact este iminent. Sistemul Cruise Control adaptiv reglează automat viteza de deplasare pentru a menține o distanță presetată față de autovehiculele din față.


ÎN CONFORT ȘI ÎN SIGURANȚĂ

O rețea de senzori ajută la menținerea controlului direcțional al autovehiculului și oferă asistență automată când este detectată o abatere de la traseul ales. Sistemul ESC coordonează funcțiile Electronic Roll Mitigation (ERM), ABS și controlul tracțiunii, activându-le pe fiecare atunci când este detectat derapajul uneia sau mai multor roți.

Motorizări


3.0L V6 MULTIJET II DIESEL

Motorul turbodiesel V6 de 3 litri dispune de tehnologii eco pentru emisii scăzute de CO2. Acest propulsor curat și rafinat livrează un nivel optim de economie de combustibil și performanțe extraordinare. Echipat cu transmisia automată cu 8 rapoarte, Jeep® Grand Cherokee poate tracta până la 3.500 kg astfel că acum poți lua cu tine orice vrei, oriunde îți dictează inima ta de aventurier.3.6L V6 VVT

Motorul V6 Pentastar de 3,6 litri este cuplat cu extraordinara transmisie automată cu 8 rapoarte cu padele montate pe volan. Prin modul Eco aceasta garantează o impresionantă economie de combustibil, în timp ce pachetul Tow Group îi permite modelului Grand Cherokee să tracteze până la 2,812 kg.


5.7L V8 MDS VVT

The 5.7L V8 engine with Fuel Saving Technology boasts an impressive 259 kW @ 5200 rpm and 520 Nm of torque and provides a 3,356-kg (7,400-lb) towing capacity. The new enhanced, eight-speed automatic transmission and Eco Mode help provide excellent fuel efficiency.


TRANSMISIE AUTOMATĂ CU 8 RAPOARTE

Eficiența de top și experiența de condus vizibil mai bună sunt acum posibile datorită direcției asistate electric cu diferite setări care modifică răspunsul în funcție de preferințele utilizatorului – Sport, Normal și Comfort. Toate motoarele sunt cuplate cu transmisia automată cu 8 rapoarte iar unitățile 3 litri Multijet II și 3,6 litri Pentastar dispun și de funcția standard Start/Stop.


MODUL ECO

Acest mod îmbunătățește economia de combustibil prin ajustarea comportamentului cutiei de viteze, a vitezei motorului la relanti și a alimentării cu combustibil în timpul decelerărilor. Activat automat la pornirea motorului, modul Eco controlează și suspensia pneumatică opțională Quadra-Lift® și coboară garda la sol la viteze de peste 88 km/h. Pe modelele 4×4, în modul 4H, funcția Eco gestionează livrarea de cuplu motor între cele două punți pentru a diminua consumul de combustibil.


CONTROLUL TRACȚIUNII SELEC-TERRAIN®

Abilitatea legendară Jeep® devine și mai bună prin sistem de control al tracțiunii Selec-Terrain®, ce oferă cinci moduri diferite pentru cele mai diverse condiții de vreme, inclusiv zăpadă. Tracțiunea este de asemenea îmbunătățită de sistemele 4×4 opționale Quadra-Trac II® și Quadra-Drive® II. Suspensia pneumatică opțională Quadra-Lift® adaugă cinci setări diferite care modifică garda la sol, pentru un comportament dinamic exemplar.


SUSPENSIE PNEUMATICĂ QUADRA-LIFT®

Acest sistem revoluționar vă oferă control total asupra suspensiei prin ridicarea gărzii până la 275 mm, cu 55 mai mult decât setarea standard. Pentru a ușura încărcarea și accesul, garda la sol poate de asemenea fi coborâtă cu până la 40 mm. Sistemul permite de asemenea ridicarea independentă față-spate, pentru a menține farurile orientate către șosea.


ALEGE UN SISTEM 4X4

Quadra-Trac II® oferă un sistem de control al tracțiunii la orice viteză, pentru a vă menține pe trasa ideală. Dacă una din roți derapează, cuplul motor poate fi redirecționat către axa cu cea mai bună aderență. Modul Low ajută la un comportament de top pe trasee off-road cu stânci sau bolovani.
Quadra-Drive® II oferă abilitate excelentă pe toate tipurile de teren grație diferențialului electronic cu alunecare limitată, care transferă până la 100% din cuplul motor către (una din) roți, garantând astfel tracțiune constantă pe suprafețe uscate sau ude.

Versiuni


GRAND CHEROKEE LAREDO

• 8 speed automatic transmission
• 18’’ polished aluminium wheels
• Bi Xenon HID Headlamps with LED Daytime Running Lights
• Power 8 way driver and 6 way passenger seat
• Keyless enter-n-go
• Rear view autodimming mirror and power folding mirrors
• Optional UConnect™ 8,4’’ touchscreen DAB radio with Bluetooth and voice command
• Optional Front / Rear park senseGRAND CHEROKEE LIMITED

• Scaune din piele
• Scaune încălzite (primul și al doilea rând)
• Asistență la parcare față/spate
• Cameră pentru marșarier ParkView® cu marcaje dinamice
• Trapă electrică portbagaj
• Pachet Memory (scaune, radio, oglinzi laterale)
• Sistem de infotainment Uconnect™ cu Smartouch Navigation, radio digital și funcție Uconnect™ Live


GRAND CHEROKEE OVERLAND

• Jante de 20 inch din aluminiu
• Scaune din piele Nappa și scaune față ventilate
• Panou de bord îmbrăcat în piele
• Suspensie pneumatică Quadra-Lift
• Plafon panoramic dublu
• Sistem de infotainment Uconnect™ cu Smartouch Navigation, radio digital și funcție Uconnect™ Live
• Cruise control adaptiv cu Forward Collision Warning, Crash Mitigation și Blind Spot Monitoring, disponibile opțional
• Asistență la parcarea paralelă și perpendiculară, disponibilă opțional
• Lane Departure Warning, disponibil opțional


GRAND CHEROKEE SUMMIT

• Jante de 20 inch din aluminiu cu accente Satin
• Scaune din piele Natura Plus
• Capitonaj plafon de tip Suede
• Faruri adaptive bi-xenon
• Sistem audio Harman Kardon cu 19 difuzoare, subwoofer și amplificator de 825 de wați
• Sistem infotainment opțional UConnect™ 8.4 cu ecran tactil, radio digital și Uconnect™ Live
• Cruise control adaptiv cu Forward Collision Warning, Crash Mitigation și Blind Spot Monitoring
• Asistență la parcarea paralelă și perpendiculară
• Lane Departure WarningGRAND CHEROKEE TRAILHAWK

• Suspensie pneumatică Quadra-Lift
• Sistem Quadra-Drive II și diferențial cu alunecare limitată spate (inclusiv funcția Selec-Speed Control)
• Jante de 18 inch din aluminiu
• Scaune din piele/catifea cu logo-ul Trailhawk
• Scaune ventilate cu cusături contrastante de culoare roșie
• Sistem audio de 506 wați Alpine® Surround cu nouă difuzoare
• Meniu Off-Road Uconnect™
• Controlul tracțiunii Selec-Terrain®
• Scaune sport cu susținere laterală