APAN Cars Onmon

JAZZ

Small car. Big impression
de la
15150.00
(TVA inclus)

Solicită oferta
Adriana Trifan Adriana Trifan
Consilier Vânzări
 +40 752002734
 adriana.trifan@apan.ro

Sumar


Small car. Big impression

Noua formă a caroseriei Honda Jazz emană stil şi rafinament, cu un look mai cizelat şi dinamic. Noul motor 1.3 EDT sporeşte puterea în timp ce minimizează emisia de CO2, iar cele 6 trepte de transmisie manuală oferă o mai bună economie a resurselor şi o călătorie mai plăcută. Cele 8 culori disponibile îţi oferă o experienţă autentică Honda Jazz, într-un mod care ţi se potriveşte.


Design interior


Spațiul este extrem de important pentru inginerii de la Honda, tocmai de aceea Jazz este singurul model din gama sa, care are în echiparea standard Magic Seats, sistemul ce permite rabatarea facilă și versatilă a banchetei din spate.Airbag-urile de tip cortină se găsesc în echiparea standard, alături de airbag-urile frontale și laterale. Pasagerii se vor simți liniștiți în interiorul unui automobil care a obținut 5 stele din 5 posibile la testele de siguranță EuroNCAP.

Design exterior


Blocurile optice angulare și prizele de aer generoase oferă lui Honda Jazz o notă de modernism, lucru apreciat atât de posesor cât și de ceilalți parteneri la trafic.Proiectată după ultimele standarde în materie de design, Jazz are o formă aerodinamică pentru ca automobilul să întâmpine o rezistență cât mai mică din partea aerului în timpul deplasării.

Accesorii


Suportul pentru tabletă atașat de tetiere oferă posibilitatea pasagerilor din spate să vizioneze filme pe întreaga durată a călătoriei.Creată după forma portbagajului, tava impermeabilă cu elemente despărțitoare protejează împotriva murdăriei și a zgârieturilor.

Tehnologie


Sistemul City-Brake Active monitorizează în permanență distanța dintre Jazz și mașina din fața sa și poate aplica în mod automat frânarea de urgență.Sistemul de control al tracțiunii și stabilității (VSA) asigură stabilitatea automobilului și menținerea direcției dorite de rulare în situații de pierdere a aderenței.

Design