APAN Cars Onmon

CIVIC SEDAN

Welcome Challenge
de la
23300.00
(TVA inclus)

Solicită oferta
Cristi Radu Cristi Radu
Consilier Vânzări
 +40 747122533
 cristi.radu@apan.ro

Sumar


Exterior + interior = Love

Cu un ADN sportiv și cu un design modern, cea de-a 10a generație Honda Civic se adresează atât călătoriilor urbane, cât și celor extra-urbane. Liniile exterioare o transformă pe Civic Sedan într-un sedan care se face remarcat în trafic.Economul Civic

Versiunea 1.5 V-TEC Turbo a Honda Civic Sedan are un consum de 5.8 litri/100 km în regim mediu mixt. Automobilul face față condusului sportiv, iar cei 182 de CP își fac treaba atunci când șoferul o cere.


Siguranță în standard? Honda Sensing

În versiunea standard, Civic Sedan pune la dispoziția doritorilor sistemul Honda Sensing, care reprezintă una dintre cele mai avansate suite de tehnologii pentru siguranță, proiectată pentru a-i proteja atât pe pasageri, cât și pe conducătorul auto. Una dintre noutăți este Road Departure Mitigation (RDM), o tehnologie ce utilizează o cameră montată între oglinda retrovizoare și parbriz pentru a detecta marcajele benzilor de pe șosea.

Design interior


Habitaclul spaţios al noului Civic îi va înconjura pe pasageri într-un mod confortabil şi calitativ cu suprafeţe tactile, scaune conturate cu susţinere şi un panou de bord larg şi cuprinzător.Portbagajul incăpător de 519 l al noului Civic Sedan oferă tot spațiul de care pasagerii au nevoie, cu posibilitate de extindere prin plierea banchetei din spate.

Design exterior


Cu un design contemporan ce exprimă eleganță și sportivitate, Civic este bine proporționat. Automobilul beneficiază de o combinație unică de linii dramatice, sculpturale și curbe netede, care curg de la capotă la portbagaj.Detaliile de design cum sunt noile faruri cu LED, jantele sportive din aliaj şi grila cromată distinctă, oferă noului Civic un stil unic și atletic.

Accesorii


Pachetul iluminare foloseşte o combinaţie de lumini pentru a oferi o atmosferă ambientală deosebită în interiorului vehiculului. Include: lumini ambientale albastre pentru podea, praguri portiere cu litere iluminate, iluminare albastră consolă şi linii cu iluminare albastră.Lăsați bateria telefonului în grija noastră. Încărcătorul wireless Honda se asigură că un smartphone compatibil nu se descarcă niciodată.

Tehnologie


Civic integrează noul sistem multimedia Honda CONNECT cu ecran touchscreen 7”, care vă ţine la curent cu toate lucrurile care vă pasionează, ca muzica preferată şi prietenii, toate acestea printr-un singur ecran central cu funcţie touchscreen.Noul set de caracteristici pentru siguranță Honda SENSING îi ajută pe pasageri și pe șofer să fie relaxați pe tot parcursul rulării. Printre caracteristicile Honda Sensing se numără: avertizare părăsire bandă de circulație, sistem menținere bandă de circulație, Cruise Control adaptiv-inteligent adaptiv cu funcție Low-Speed Follow, sistem de avertizare a coliziunilor frontale, sistem de asistare a menținerii benzii de circulație, sistem de recunoaștere a semnelor de circulație și limitator de viteză inteligent.

Galerie foto