APAN Cars Onmon

500X URBAN

Cucereşte oraşul!
de la
17450.00
(TVA inclus)

Solicită oferta

Configurator
Adriana Trifan Adriana Trifan
Consilier Vânzări
 +40 752002734
 adriana.trifan@apan.ro

Sumar


Noul 500X Urban

Cucerește orașul! SUV-ul creat pentru jungla urbană de azi și…de mâine. Exterior și interior reîmprospătat. Călătorește cu stil în noul 500X Urban.DESIGN URBAN

Faruri noi Full LED, lumini de zi și grup optic spate LED. Barele de protecție au fost redesenate pentru un plus de stil și o prezență impunătoare pe șosea. Confort sporit și o eleganță aparte, datorită interiorului actualizat. Aceasta este forma noului model 500X – la fel de curajos elegant și distict, ca întotdeauna.


GREEN BY CHOICE

Descoperiți noul motor turbo cu injecție directă pe benzină, 1.0L 120Cp FireFly:mai mic, mai silențios, cu 20% mai multă eficiență la consumul de combustibil.


TEHNOLOGIE ȘI SIGURANȚĂ

Lumea este într-o continuă evoluție, la fel și mașinile noastre. Noul 500X îți oferă cele mai inovatoare funcții de siguranță. Sistemul de Părăsire a Benzii, noul Sistem de Recunoaștere a Semnelor de Circulație și Funcția de Reglarea a Vitezei sunt dotări standard, disponibile pentru întreaga gamă. Aceste funcții recunosc semnele de trafic și îți permit setarea vitezei legale, pentru ca tu să poți călători fără griji.


WIRELESS LIFESTYLE

Muzica, prietenii și aplicațiile tale: nu este nevoie să le lași pe toate în urmă ori de câte ori te afli la volan. Ecran tactil UPS 7" HD LIVE & CarPlay și Android Auto ™ sunt oferite standard pentru întreaga gamă. Cu noul 500X păstrezi legătura cu tot ce-ți face plăcere.

Design şi confort


TOTUL ÎNTR-O LUMINĂ NOUĂ

Cu noile Faruri inovatoare Full LED vei privi orașul așa cum nu ai mai făcut-o niciodată. Acum ai cu 20% mai multă luminozitate. Ce este cel mai bine, farurile Full LED reduc consumul de energie cu 66% față de farurile obișnuite cu halogen, și au o durată de viață mai lungă.DESIGN CAPTIVANT

Noul grup optic spate cu lumini LED al noului 500X, cu fundal asortat culorii caroseriei, te cucerește prin stilul inconfundabil, la fel ca orice alt membru al familiei 500. Blocurile optice spate sunt echipate cu lumini LED, pentru ca tu să fii observat și apreciat, oriunde te-ai duce.


Îndrăzneşte şi cucerește orașul cu noua ta mașină

Noul 500X are acum mai multă personalitate și o prezență impunătoare pe șosea, grație aspectului robust oferit de noile bare redesenate.


Frumoasă la exterior și confortabilă la interior

Nu este ușor să alegi cel mai bun profil pentru 500X Urban. Interior reîmprospătat datorită detaliilor din piele tehnologică pentru scaune, bord în nuanța caroseriei și inconfundabilul logo 500, precum semnătura unui artist pe o capoderă. Fiecare material ales este menit să ofere un stil exclusivist.


Șofează confortabil

La bordul noului 500X Urban, fiecare detaliu este creat pentru a garanta cel mai bun confort, precum noul volan ergonomic cu control audio integrat. Noul instrumentar de bord a fost redesenat pentru a spori vizibilitatea afișajului, astfel poți citi cu ușurință inormațiile de care ai nevoie atunci când te afli la volan.

Tehnologie şi siguranţă


TEHNOLOGIE & SIGURANȚĂ

În traficul aglomerat al dimineții sau în orașul plin de viață și lumini într-o seară plăcută de sâmbătă. În centrul orașului sau în jurul orașului. Bucură-te de orașul tău, acum vei șofa asistat de o tehnologie de ultima generație.Recunoașterea semnelor de circulație

Cu ajutorul unei camere montate pe parbriz, sistemul recunoaște semnele de circulație și limitatoarele de viteză, afișându-ți apoi în bord o pictogramă pentru a te informa dacă circuli cu viteza legală.


Controlul vitezei

Menține limita de viteză transmisă prin funcția de recunoaștere a semnelor de circulație, printr-o simplă apăsare de buton.


Părăsirea benzii

Un sistem inteligent ce te va avertiza în momentul părăsirii involuntare a benzii de circulație. Sistemul de Avertizare pentru Părăsirea Benzii te va informa direct pe ecranul de bord și prin creșterea rezistenței la virare a volanului.


6 AIRBAG-uri

Cea mai bună siguranță, chiar și în termeni de siguranță pasivă, cu 6 airbag-uri în două trepte – pentru pasagerii din față, părțile laterale și geamuri.


Cameră marşarier & senzori de parcare

Chiar și cele mai complicate manevre pe care le poți efectua în timp ce parchezi sunt acum posibile, Având la îndemâna camera pentru marșarier, mersul cu spatele va fi la fel de ușor precum mersul înainte. Grație senzorilor de parcare frontali și posteriori,  500X Urban te ajută la efectuarea manevrelor complicate prin alerte sonore care te atenționeaza cu privire la proximitatea față de alte vehicule sau obstacole.

Motorizări


NOILE MOTORIZĂRI

Compact și rapid. 500X oferă o nouă gamă de motorizări pe benzină, având cel mai bun cuplu din clasa sa, cu un răspuns rapid în momentul accelerării. Noile motoare sunt foarte silențioase și ușoare, dar și eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil. Variantele Diesel au fost de asemenea revizitate, iar acum tehnologiile SCR transformă noul Multijet într-un ecologist.1.0 FireFly TURBO 120CP

3 cilindri, capacitate cilindrică 999 cm³, transmisie manuală în 6 trepte, viteză maximă de 188 km/h, accelerație 0 – 100 km/h în 10.9 secunde și un cuplu maxim de 190 Nm la 1750 rpm.


1.6 MultiJet 120CP

4 cilindri, capacitate cilindrică 1598 cm³, transmisie manuală în 6 trepte sau transmisie DDCT în 6 trepte, viteză maximă 186 km/h, accelerație de la 0 la 100 km/h în 10.7 secunde, cuplu maxim 320 Nm la 1750 rpm.

Galerie foto