APAN Cars Onmon

GIULIETTA

Redefineşte armonia perfectă
de la
23800.00
(TVA inclus)

Solicită oferta
Valeriu Cană Valeriu Cană
Consilier Vânzări
 +40 745237330
 valeriu.cana@apan.ro

Vedere generală


DESIGN ŞI CONFORT

Giulietta a fost creată cu un stil aparte. Într-o eră în care este din ce în ce mai uşor să semeni cu ceilalţi, Giulietta îşi defineşte propriile reguli.INTERIOARE

Descoperă apogeul designului italian: scaune care te îmbracă, linii îndrăzneţe şi bord cu design orizontal.


TEHNOLOGIE

Uconnect oferă un univers de funcţionalitate multimedia şi servicii disponibile la o simplă atingere sau la un cuvânt distanţă, graţie ecranului tactil color de 5 inchi şi recunoaşterii vocale.


MOTOARE

Noul motor JTDm de 2 litri cu 150 CP reprezintă compromisul ideal între economia de combustibil şi bucuria condusului, demne de o Alfa Romeo.

Design şi confort


ARMONIE PERFECTĂ

Partea frontală redesenată este înnobilată de o grilă restilizată, o evoluţie a emblemei clasice Alfa Romeo. Farurile generoase cu LED, împreună cu farurile de ceaţă integrate în bara faţă oferă o simetrie perfectă şi fac din Giulietta o prezenţă măgulitoare şi dominantă în acelaşi timp.Profilul maşinii se varsş în liniile laterale musculoase, până în punctul de intersecţie cu spoilerul aerodinamic şi inconfundabilele blocuri optice spate cu tehnologie LED. Forţa şi supleţe la exterior, rafinament la interior. Cu liniile subtile care se întind de-a lungul bordului, habitaclul oferit de Giulietta reprezintă apogeul stilului consacrat Alfa Romeo.
Interiorul insonorizat perfect îndeamnă pasagerii la relaxare, graţie celor cinci scaune confortabile şi primitoare, îmbrăcate în piele. Fiecare detaliu reflectă personalitatea sportivă şi agresivă a noii Giulietta, de la cusături şi până la noile profile de bord, asortate cu interioarele portierelor, volanul cu trei spiţe şi inserţiile centrale din aluminiu, inspirate din emblema Alfa Romeo. Comenzile de pe bord sunt concepute pentru un control impecabil al funcţiilor maşinii, fără a distrage atenţia şoferului, plăacerea condusului devenind şi mai intensă.

Tehnologie


ALFA D.N.A.

Alfa D.N.A. este selectorul exclusiv Alfa Romeo care schimbă modul de condus prin modificarea parametrilor motorului, frânelor, direcţiei, cutiei de viteze, suspensiei şi pedalei de acceleraţie, adaptând astfel perfect performanţa maşinii la stilul de condus al şoferului, dar şi la condiţiile de drum.Intuitiv şi simplu de folosit – trebuie doar să acţionezi selectorul aflat lângă schimbătorul de viteze. În modul Dynamic, sistemul electronic de control al tracţiunii intervine mai discret, motorul şi frânele răspund mai prompt, în timp ce direcţia se întăreşte, devenind mai directa şi mai sportivă. Când selectorul este cuplat în poziţia Natural, adecvată deplasării urbane, sistemul optimizează consumul de combustibil, păstrând o setare neutră a funcţiilor maşinii. Când aderenţa este limitată, poţi selecta modul All Weather. Acesta permite intervenţia timpurie a sistemelor electronice de siguranţă pentru a redresa maşina.
Pre-fill
În modul Dynamic, Giulietta foloseşte funcţia Pre-fill – un sistem nou care foloseşte funcţiile VDC pentru a oferi cel mai bun răspuns posibil în momentul în care şoferul frânează. Când unitatea de control detectează o situaţie periculoasă care necesită frânare rapidă, sistemul de frânare este presurizat cu câteva momente înainte ca şoferul să apese frâna.


ALFA TCT

Alfa TCT este o transmisie automată cu dublu ambreiaj şi şase rapoarte dezvoltată de Alfa Romeo. Disponibilă pe motoarele 1.4 MultiAir Turbo 170 CP, 1.8 Turbo 240 CP si 2.0 JTDm 175 CP, ea asigură livrarea continuă a cuplului şi tracţiune fără pierdere de putere în momentul schimbării treptelor de viteză.


INFOTAINMENT


BLUE&ME

Sistemul Blue&Me™ este compatibil cu majoritatea telefoanelor mobile cu Bluetooth existente pe piaţă şi poate fi actualizat pentru a fi compatibil cu noile standarde şi modele de telefon. Pentru a afla mai multe despre Blue&Me™, funcţiile şi compatibiliatea acestuia, accesaţi site-ul www.blueandme.net. Acesta conţine informaţii utile pentru utilizatori, update-uri de soft şi o secţiune de întrebări şi răspunsuri.

Uconnect™ 5” Radio

Vrei să te conectezi cu muzica ta preferată şi să deţii controlul în orice situaţie. De aceea, noua Giulietta oferă sistemul încorporat Uconnect™ ca dotare standard, pentru o combinaţie de sunete de înaltă calitate şi o gamă largş de funcţii şi servicii multimedia. Sistemul poate fi gestionat printr-o simplă atingere sau cu ajutorul vocii, graţie ecranului tactil de 5 inchi şi funcţiei de recunoaştere vocală. Poţi folosi ecranul tactil pentru a selecta direct toate funcţiile audio: radio AM/FM, CD player, device-uri ce pot fi conectate.


MECANICĂ


TEHNOLOGIE ȘI SIGURANȚĂ CA STANDARD

Echipamentul standard Alfa Romeo Giulietta include sisteme electronice de ultimă generație pentru control și siguranță dinamică. Suspensia din față avansată

MACPHERSON

și

MULTILINK

au fost concepute pentru a oferi un echilibru perfect chiar și la limită.
În plus, Giulietta asigură cele mai bune condiții de conducere folosind A.D.N.-ul Alfa selector care selectează trei moduri de conducere:

Dynamic

,

Natural

și

All Weather

. Toate aceste sisteme garantează siguranță de conducere, tracțiune și performanță a autovehiculului autentice Alfa Romeo. Sistemul de suspensie Giulietta își exprimă dublul spirit: sportiv și distractiv, totuși dominabil și confortabil.


SIGURANŢĂ


Siguranţa de 5 stele

Alfa Romeo Giulietta a fost concepută pentru a oferi protecţie completă atât pentru şofer, cât şi pentru pasager. Aceasta a fost optimizată în decursul a 15.000 de ore de analiză, 100 de teste de impact şi 150 de teste pe suprafeţe HyGe cu aderenţă scăzută şi alte 100 de teste pentru componente şi subansambluri.

5 stele Euro NCAP

Alfa Romeo Giulietta a primit prestigiosul punctaj de 5 stele la testele de impact Euro NCAP. Această recunoaştere majoră confirmă atenţia acordată de Alfa Romeo tuturor aspectelor legate de protecţie şi siguranţă. Punctajul este şi mai important dăcă ţinem cont că, din 2009, Euro NCAP a adoptat o nouă schemă de evaluare, cu patru puncte evaluate simultan, şi anume Protecţia Adulţilor, Protecţia Copiilor, Protecţia Pietonilor şi funcţiile de evitare sau mitigare a accidentarilor oferite de evolutia avertizarii pentru centura de siguranta, a limitatorului de viteza si a sistemului ESP.

Siguranta activa

Platforma pe care e


ALFA ŞI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Giulietta a fost creată să respecte mediul înconjurător. De aceea, motoarele pe benzină şi diesel sunt conforme cu normele Euro 6. Excelenţa este obţinută de revoluţionarul motor MultiAir care atinge un nivel ridicat de putere, în timp ce garantează o reducere cu 10% a emisiilor şi a consumului de combustibil, versus motoarele convenţionale. Toate motoarele din gama sunt echipate cu Start&Stop: sistemul care opreşte şi porneşte automat motorul atunci când maşina stă pe loc în trafic. Indicatorul de schimbare a treptei de viteză sugerează, de asemenea, momentul optim de schimbare a vitezelor pentru a optimiza eficienţa motorului şi a reduce consumul.